I letos nadělovala Ježíškova vnoučata
27. prosince 2023 Články

I letos nadělovala Ježíškova vnoučata

I my v Charitě Třinec jsme se letos zapojili do Ježíškových vnoučat, abychom pomohli některým seniorům splnit jim jejich vánoční přání. Napříč Charitní asistenční službou zjišťovali naši pracovníci, zda má někdo přání, které mu nemá kdo splnit… a pár takových se našlo :-)

A co je nejvíc báječné? Že se všechna přání splnila! Co si senioři přáli? Například vánoční stromeček, balíček sladkostí, balíček ovoce, svetřík, domácí úbor nebo třeba dávkovač léků. Ta radost, vděčnost a pokora, která z nich při předávání dárků vyzařovala, byla tou nejhezčí odměnou. V rámci jednoho přání jsme dokonce mohli zprostředkovat předání dárku seniorce přímo od dárkyně.

Také my dostali krásné zpětné vazby od dárců, když jsme potvrzovali předání dárků seniorům a posílali jim velké díky za jejich zapojení se, jako třeba: „Zároveň bych Vám touto cestou ráda poděkovala za práci Vaši i celé organizace Charity Třinec, která určitě není lehká, ale přináší lidem radost nejen v tomto svátečním období. Velice si toho, co děláte, vážím.“ 

Ing. Kateřina Rusnoková

projektová manažerka
Tel.: 737 837 773 E-mail: 68Go87d7TkHC4~agc8m%Cdha9.phT65j4mnhTj