Úspěšná jarní Sbírka potravin
14. dubna 2024 Články

Úspěšná jarní Sbírka potravin

V sobotu 13. dubna proběhla celodenní celonárodní sbírka potravin. "Ve spolupráci s hypermarketem Albert v Třinci dostala od dárců Charita Třinec úžasných 800 kg potravin a 17 kg drogistického zboží, což je do posledního kila úplně stejný výsledek jako loni na jaře." zhodnotila sbírku Veronika Onchiri, vedoucí Charitního bazárku na Kamionce.

Zapojeným dobrovolníkům, pracovníkům Charity Třinec a hypermarketu Albert v Třinci, organizátorům děkujeme za ochotu pomáhat. To největší a srdečné děkuji však patří dárcům, protože bez nich... bez nich by sbírka neměla smysl.

"Vážíme si také času, který nám dárci věnovali tím, že se u nás zastavili na pár slov a zajímali se nejen o to, co s vybranými potravinami a drogerií bude, ale ptali se také na služby naší Charity a sdíleli s námi jejich životní osudy." sdělila Kateřina Rusnoková, projektová manažerka. A co s vybranými potravinami a drogerií bude? Jsou pečlivě uloženy v prostorách potravinové pomoci Charitního bazárku, kde dojde k jejich postupnému přerozdělení potřebným spoluobčanům města.

Cítíme všechny svaly v těle - hlavně náš řidič a jeden dobrovolník, kteří odvezli a vynesli všechny potraviny a drogerii do Charitního bazárku na Kamionce. Jsme ale hrdí, že jsou kolem nás lidé, kteří jsou ochotní a mají chuť pomáhat.

Ing. Kateřina Rusnoková

projektová manažerka
Tel.: 737 837 773 E-mail: 68Go87d7TkHC4~agc8m%Cdha9.phT65j4mnhTj